Welkom bij Depot4, een circulair initiatief

Depot4 is dé marktplaats voor techniek
In ieder technisch bedrijf komt het voor, producten die met een goede reden zijn gekocht maar onbedoeld in het magazijn belanden. Depot4 zorgt er voor dat deze producten niet in de afvalstroom terecht komen, maar weer economisch waardevol worden.
In plaats van een kostenpost voor de organisatie dragen verkopen via Depot4 bij aan het resultaat van het project of van de onderneming. Hiermee is het platform zowel milieutechnisch als financieel interessant voor haar gebruikers.

Voor wie is Depot4?
Depot4 is er voor de installatiebedrijven, machinebouwers, paneelbouwers en industriële eindgebruikers. Voor hen biedt Depot4 de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en producten te verhandelen. Depot4 zorgt ervoor dat voorraden voor een ieder inzichtelijk zijn en levert op deze wijze een bijdrage aan sustainability.

Het circulaire model
De circulaire economie staat tegenover de huidige benadering waarbij we steeds nieuwe producten aanschaffen, gebruiken en weggooien. Deze wegwerp- en vervangcultuur heeft een enorme impact op de aarde. Het circulaire model gaat er juist vanuit dat producten van nu, de grondstoffen zijn voor later.

Maar waarom niet eerst gebruiken wat er al is?

Voor wie ie Depot4?

 

De abonnementen van Depot4

Het Buyer Account
Voor deelnemers die geen aanbod plaatsen, maar wel willen bijdragen aan een circulaire economie.

Het seller account
Volledige functionaliteit, om producten te kunnen kopen en verkopen.

 

Het Partner account
Veel extra’s zoals een eigen partnerpagina, onbeperkt aanbieden en media aandacht.

 

Hoe werkt kopen en verkopen via Depot4?

Zeker van je zaak:

Op depot4 weet je precies wat je koopt. Artikelen worden geverifieerd met de productdata van 2BA. Product informatie wordt altijd juist weergegeven. Het aanbod is ook beschikbaar binnen uw gebruikelijke omgeving en systemen.

Betrouwbare aanbieders:

Iedere aanbieder registreert zich op Depot4. Doordat wij persoonlijk contact met aanbieders onderhouden en kopers de mogelijkheid hebben de aanbieder van het gekochte te beoordelen, waarborgen we de betrouwbaarheid.

Depot4 is transparant:

Depot4 heeft geen invloed op, of belang bij de verkoopprijzen. Iedere aanbieder bepaalt zijn eigen prijzen. Als koper zie je direct wie de aanbieder van een product is, u kunt eenvoudig in contact met de aanbieder komen.

voordelen voor kopers

Vindt schaarse producten:

Op Depot4 staat een ruim aanbod aan technische producten. Toch niet gevonden wat je zoekt dan kun je als geregistreerde gebruiker een oproep naar andere deelnemers versturen..

Reduceer stilstand:

Onnodig wachten op producten met een lange levertijd zorgt voor stilstand of stagnatie. Los dit op door snel het juiste product te vinden op Depot4. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Voordelige restpartijen:

Depot4 heeft geen invloed op, of belang bij de verkoopprijzen. Iedere aanbieder bepaalt zijn eigen prijzen. Als koper zie je direct wie de aanbieder van een product is, u maakt eenvoudig contact..

Product toch niet gevonden, plaats een verzoek!

Op Depot4 staat een ruim aanbod aan technische producten. Toch niet gevonden wat je zoekt dan kun je als geregistreerde
gebruiker een oproep naar andere deelnemers versturen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag 

voordelen voor verkopers

Maak voorraad liquide:

Hoe langer incourante producten in uw magazijn blijven liggen, hoe minder ze waard worden. Maak geld van uw voorraad en biedt het aan op Depot4..

Verhoog omloopsnelheid:

Ook technische producten verouderen. Geef uw omloopsnelheid een impuls door artikelen te verkopen en nieuwe in te kopen..

Verlaag beheerskosten:

Het beheren van uw magazijn kost niet alleen tijd en geld maar brengt ook risico’s, met zich mee. Beperk uw voorraad en uw risico. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.