Tools

Onderstaande tools zijn volledig gratis en kunnen goed van pas komen.

Hotkey

Gebruik Hotkey, een tool ontwikkeld door 2ba, om vanuit een website, applicatie of bestand een woord direct op te zoeken in onze database of die van 2ba. Daarnaast kan de tool gebruikt worden voor meer algemene websites zoals Google Search of Google Translate. Volg onderstaande stappen om Hotkey te installeren.


1. Installatie
Om Hotkey te configureren, downloadt u het programma op https://www.2ba.nl/documentatie/tools/hotkey . Na de installatie vindt u rechtsonder in uw taakbalk het icoontje van Hotkey. Het kan zijn dat hij is weggestopt, waardoor u op het pijltje ‘verborgen pictogrammen weergeven’ moet klikken. Klik met uw rechtermuisknop op het Hotkey icoon en kies instellingen.

Hotkey tutorial scherm 2

2. Configuratie
In dit scherm voegt u shortcuts toe en kan u deze ook weer verwijderen.

Onderstaande shortcuts kan u zelf toe te voegen, typ hiervoor een sneltoets in, selecteer vervolgens OpenUrl en vul de schuingedrukte term in als parameter.

– Zoeken in de database van Depot4: https://depot4.nl/browser/products?search=$$E$&filter%5Betim_class%5D=&filter%5Bprice%5D%5Bmin%5D=&filter%5Bprice%5D%5Bmax%5D=&filter%5Bproduct_condition_id%5D=&filter%5Bproduct_availability_id%5D=&filter%5Bbrand%5D=

– Zoeken in Google Search: https://www.google.com/search?q=$$E$

3. Gebruik
Hotkey kan na de installatie gelijk gebruikt worden door een woord of groep woorden te selecteren en vervolgens de gewenste hotkey in te drukken. Om te zoeken in de database van Depot4 gebruikt u bijvoorbeeld ALT + 4.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.