Tips en tricks

Op deze pagina’s proberen we tips en tricks te geven die het leven net wat makkelijker maken.
Heeft u ook een goede tip voor uw mede Depoters, mail deze dan naar info@dept4.nl.

Tip 1

Indien u een XLS met artikelen wil uploaden via Depot4 adviseren we u om de producten van het fabricaat Siemens te ontdoen van de – streepjes in de productcode. Ook in uw eigen systeem heeft u deze streepjes niet nodig. Zowel op 2BA al in de ‘’IndustryMall’’ worden artikelen zonder streepjes beter herkend.

De streepje verwijdert u eenvoudig door het bereik met cellen te selecteren, vervolgens ctrl-f te gebruiken en het – te vervangen voor niets.

Tip 2

Wanneer u een eigen 2BA account heeft kunt u binnen Unifeed, onder [instellingen] [mijn leveranciers] kiezen welke leveranciers deel uitmaken van het zoekbereik. Hiermee krijgt u betere en concretere zoekresultaten.

Tip 3

Oudere artikelen worden soms niet direct gevonden in Unifeed. U kunt echter ook zoeken in vervallen producten.

Tip 4

Gebruikt u Syntess, 4PS, AGP of een ander pakket waarmee u rechtstreeks in de database van 2BA kijkt of periodiek productinformatie uit 2BA inleest? Voeg dan Depot4 toe aan de voorkeursleveranciers.

Tip 5

Installeer de 2BA Hotkey op uw computer. U zoekt hiermee niet alleen razendsnel in Unifeed, maar kunt ook zelf zoekscripts aanmaken om in andere data snel te zoeken. Op onze pagina tools vindt u deze tool met een korte handleiding hoe deze is te gebruiken en te configureren. Uiteraard kan u naast een sneltoets voor 2BA Unifeed ook een sneltoets instellen voor snel zoeken in Depot4.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.