The next generation in engineering

Circulariteit als uitganspunt bij de engineering.

Als kennispartner van Depot4 benadrukt Yellax dat de invloed van engineering op een circulaire economie groot is. Niet alleen door de keuze van materialen en technieken, maar juist ook de toekomstige demontage speelt mee bij het ontwerp van installatie of productiemiddel.

Yellax optimaliseert technische ontwerpprocessen binnen de industriële automatisering, door ontwerpinformatie discipline breed beschikbaar en toegankelijk te maken middels Typical Manager®, en deze expertise te delen met klanten

Projectgegevens zullen beheerd worden, vanaf ontwerp tot beheer en onderhoud (B&O). Door alle gegevens van een project in één applicatie onder te brengen, wordt de kennis van technisch personeel verzameld en geborgd. Engineering (ETO) zal steeds meer plaats maken voor configuratie (CTO) om kwaliteit te waarborgen en doorlooptijden te verkorten.

Yellax wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Sturen op klantwaarde en investeren in medewerkers vertaald zich naar de kwaliteit van het product Typical Manager® en Yellax als organisatie.

Contact opnemen met Yellax

YELLAX Industry & ICT
Edisonweg 1
3404 LA  IJsselstein

Project ondersteuning
Consultancy
Salesondersteuning
Data Management

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.