Machines met oog voor verpakkingen

Schut Systems levert verpakkingsmachines voor de verwerking van doosjes, sleeves en trays uit duplex karton, golfkarton, vederlicht golfpapier en combinaties daarvan. Dit doen we al meer dan 50 jaar. Ooit begonnen als licentiehouder van de zogenaamde Sprinter locking heeft Schut Systems zich ontwikkeld tot leverancier van topload- en endload- machines en van sleevemachines.

Vanuit deze oorsprong weten wij hoe belangrijk het is om machine en verpakking optimaal op elkaar af te stemmen. Onze uitgebreide kennis van doosconstructies en verpakkingsmaterialen is daarbij van groot belang. Wij zoeken de verpakkingsoplossing niet alleen in de machine, maar ook in (speciale) formaatdelen of zelfs in de aanpassing van een doosconstructie. Zo komen we vaak tot een praktisch resultaat. 

“Schut Systems heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan, zowel bij het ontwerp, bij de bouw als bij het gebruik van de machines. Hergebruik van onderdelen is een belangrijk aandachtspunt en draagt bij aan een circulaire economie. Wij betrekken hier graag andere bedrijven bij en nemen daarom graag deel aan een marktplaats voor gebruikte en/of incourante goederen.” 

Contact opnemen met Schut Systems

Schut Systems bv
Loubergweg 22
6961 EK Eerbeek

Machinebouw
Engineering

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.