Koopmans & Zwart Elektrotechniek B.V.

Betrokkenheid:
Een belangrijk aspect om succesvol een (samenwerkings)traject in te gaan is een grote mate van betrokkenheid. Oprechte interesse in de opdrachtgever en zijn gestelde doelen is een van de sleutels van succes. Het bedrijf denkt en ontwikkelt samen met de klant mee. In de dagelijkse praktijk resulteert dit in maatwerkoplossingen voor onze klanten. Betrokkenheid komt ook tot uitdrukking in de hoge servicegraad die wij verlenen en het dienstverlenende en flexibele karakter van de organisatie.

Actueel kennisniveau:
Wij hechten aan een constante verbetering van het actuele kennisniveau van onze medewerkers. Daarom worden alle medewerkers regelmatig bijgeschoold met verschillende cursussen en trainingen. Dit is een voorwaarde om het kennisniveau binnen de organisatie op een hoog niveau te houden. 

Service:
Al onze mensen zijn zonder enige uitzondering toegewijd en geïnteresseerd in de industriële automatisering. Zij beschikken over een gezonde klantgerichte instelling. Het team van medewerkers is hecht en enthousiast. Ze zijn zeer loyaal en trots op het bedrijf. Dit stelt ons in staat een hoge servicegraad te bieden. Bij onverwachts niet tijdig kunnen leveren, wordt alles in het werk gesteld om alsnog een tijdige levering mogelijk te maken of met u een alternatieve oplossing te zoeken.

 

Contact opnemen met Koopmans & Zwart Elektrotechniek B.V.

Koopmans & Zwart
Zuiderkruisweg 3
8938 AP Leeuwarden

Groothandel
Paneelbouw
Engineering
Service

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.