Interview met Jeroen Bertens, Hoppenbrouwers Totaalinstallateur

In gesprek met Jeroen Bertens, Hoofd inkoop en logistiek bij Hoppenbrouwers Techniek B.V.

 

Wanneer je als werkgever van 1000 medewerkers de ambitie hebt om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Dan Jeroen Bertenskan het niet anders dan dat sustainability een belangrijk speerpunt is van je organisatie. Hoppenbrouwers wil met de inzet van ‘duurzame’ techniek het welzijn van haar partners optimaliseren.
In dit gesprek stellen we Jeroen Bertens van Hoppenbrouwers een aantal vragen over hun deelname aan Depot4.

Hoppenbrouwers is een van Partners van het eerste uur aan Depot4. We zijn nu ruim een ½ jaar bezig en zijn benieuwd naar uw eerste bevindingen. Nederland moet de komende jaren verduurzamen en circulair gaan worden. Op welke wijze bent u/ is uw organisatie hier actief mee bezig?
Wij zijn een totaalinstallateur en wij leveren duurzame installaties. We verwerken duurzaamheid standaard in de adviezen en ontwerpen voor onze klanten. Daarnaast zijn we bewust bezig als het gaat om duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, hebben we een CO2 neutraal pand en kopen we als we kunnen circulaire materialen. Dit was voor ons dan ook een belangrijke reden om deel te gaan nemen aan Depot4.
Waarmee maken we volgens u stappen als het gaat om verduurzamen?
Binnen Hoppenbrouwers Techniek is duurzaamheid een vanzelfsprekendheid, bij elke beslissing die we nemen speelt het een rol en dit dragen we ook over aan onze klanten, partners en medewerkers. Zo streven we naar minder gebruik van plastics/verpakkingsmaterialen en verduurzamen we ons wagenpark.
Wat is voor u de belangrijkste reden geweest om deel te nemen aan Depot4?
Het past bij Hoppenbrouwers om maatschappelijk verantwoord te werken. Daarnaast is het een inkoopkanaal waar we al meermaals dankbaar gebruik van hebben gemaakt. We gebruiken het om onze restvoorraden aan te bieden aan andere deelnemers, op deze wijze krijgen steeds meer producten een zinvolle bestemming.
Heeft u zelf ook aanbod op Depot4 geplaatst?
Er staan nu ca 2000 producten van ons op Depot4, voor het plaatsen van ons aanbod maken we als partner gebruik van de support van Depot4. Op deze wijze hebben we praktisch geen werk met het plaatsen van ons aanbod.
Hebben uw medewerkers ook toegang tot Depot4 om producten indien mogelijk te kunnen verwerven?
Ons magazijn heeft al toegang en ook op inkoop weten we ondertussen hoe we Depot4 kunnen gebruiken. Op korte termijn krijgen meer medewerkers toegang.
Welke toevoegingen/ veranderingen zou u graag zien binnen de functionaliteit van Depot4?
Het liefst zouden we zien dat alles uit onze handen wordt genomen, dus zowel de facturatie, betaling en de logistiek. Ik weet dat Depot4 zich volop ontwikkelt, maar dit kan ons niet snel genoeg gaan.

Het energie neutrale hoofdkantoor van Hoppenbrouwers Totaalinstallateur in Udenhout.

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.