‘Excelleren door krachten te bundelen’

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland. Wij begrijpen al meer dan 20 jaar dat we samen sterker staan. Onze missie luidt dan ook:

ElektroNed creëert synergie voor en tussen partnerbedrijven, hun klanten en hun leveranciers

De bouw- en installatiewereld veranderen razendsnel. We zien de nieuwste technieken in diverse installatiedisciplines, compleet nieuwe samenwerkingsvormen met ketenpartners, maar ook bouwconcepten die baanbrekend innovatief zijn. En wat willen klanten in deze hectische wereld?
Zekerheid. Ze willen verzekerd zijn van kwaliteit, continuïteit en vakbekwaamheid. ElektroNed-bedrijven bieden deze zekerheid door gebruik te maken van de kracht van het collectief.

Onder het groene EcoNed label bieden we duurzame oplossingen.  Alle bij ElektroNed aangesloten installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie. De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

Op het gebied van circulariteit is ElektroNed een kartrekker. Deelname aan en participatie in, collectieven en projecten en initiatieven zoals het Urban Mining collectief passen hier goed bij. Zo ook de actieve rol van de leden op Depot4.

ElektroNed. Zeker.

Contact opnemen met ElektroNed

ElektroNed B.V.
De Smalle Zijde 15
3903 LM  Veenendaal

Project ondersteuning
Consultancy
Salesondersteuning
Data Management

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.