EKB Your integration partner

Waar staan wij voor? Onze kernwaarden zijn:

Betrouwbaar
Wij communiceren open, eerlijk en helder. De prijs is de prijs en levertijd is levertijd. Onze opdrachtgevers weten precies wat ze aan ons hebben en wat ze mogen verwachten.

Betrokken
Wij staan dicht bij de klanten. Wij verdiepen ons intens in wat er op de werkvloer van onze opdrachtgevers gebeurt. Wij stellen veel vragen en niet met elk antwoord nemen we genoegen. Bovendien zijn wij zelfs in staat om nieuwe vragen op te roepen om het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen. Wij leggen focus en verscherpen deze.

Kennis
Door onze jarenlange ervaring en de brede diversiteit van onze opdrachtgevers en branches waarin wij actief zijn, hebben wij een ongekende expertise opgebouwd. Wij nemen onze ervaringen bij projecten mee naar andere projecten.

No-nonsense
Wij zijn recht door zee en wij verwachten dat ook van onze opdrachtgevers. In de industriële automatisering, waar voor onze opdrachtgevers veel commerciële en technische belangen op het spel staan, kunnen wij ons ten behoeve van onze klanten geen onduidelijkheden permitteren.

Contact opnemen met EKB

EKB
Wijkermeerweg 32
1948 NT  Beverwijk

Engineering
Systeemintegratie
Industriële automatisering
Kasten en Paneelbouw
24/7 Service

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.