DWT Groep, Zeeland

DWT Groep bestaat uit twee bedrijven: Delta Techniek en Installatiebedrijf Wisse en samen vormen wij een middelgrote speler in de installatiemarkt. Al vanaf 1953 hebben wij ons ontwikkeld van een loodgietersbedrijf naar een totaalinstallateur. Onder één vakkundig dak regelen wij al uw installatiewerkzaamheden met als voordeel één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onze groep bestaat uit drie afdelingen: installatieadvies en engineering, projecten en technisch onderhoud en service. Vanuit deze drie afdelingen kunnen projecten als “design and built”, maar ook projecten waarbij een meerjarenonderhoudsplan bij vereist is, door ons uitgewerkt worden. BIM is hierbij tevens een hulpmiddel die wij door onze gehele organisatie gebruiken om de bouwpartners en medewerkers van de juiste informatie te voorzien in het voortraject en de uitvoering.

Wij richten ons op zowel de zakelijke-, industriële- als de particuliere markt en verzorgen installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het hebben van één aanspreekpunt voor uw bouwprojecten en gebouwonderhoud biedt u als voordeel dat de betrokkenheid hoog is en u minder kosten heeft op gebied van ontwerp, projectleiding en uitvoering.

Contact opnemen met DWT Groep

DWT Groep 
Handelsweg 2
4675 RC  Sint Philipsland

Utiliteit
Services
Circulair

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.