LED verlichting voor professionals

Profleds levert topkwaliteit LED-verliching voor zowel complete armaturen, als ook zogenaamde retrofitproducten, welke probleemloos in uw bestaande armaturen passen. Door het zeer ruime assortiment en de nauwkeurig ontwikkelde LED-bronnen kunnen wij aan elke wens in uw kleurenspectrum voldoen.

Importeur van LED
In zes jaren heeft Profleds zich ontwikkeld tot één van de meest betrouwbare importeurs van LED-verlichting. Door intensief persoonlijk contact met producenten en regelmatige werkbezoeken aan hun productfaciliteiten kan Profleds garant blijven staan voor haar producten. Producten worden op aanwijzing van Profleds worden geproduceerd volgens de hoogste Europese standaard.

Maatwerkoplossing
Door het directe contact met diverse fabrikanten kunnen wij, indien gewenst, tevens een maatwerkoplossing bieden. Graag nodigen wij u uit uw specifieke situatie voor te leggen en gezamenlijk op zoek te gaan naar een duurzame oplossing.

Showroom
Indien u graag een kijkje wilt nemen in onze showroom van 700 m² met diverse utiliteiten, of meer informatie wenst over de producten en diensten die wij aanbieden, dan nodigen we u van harte uit in Geleen.

Contact opnemen met Profleds BV

Profleds BV
Hofkamp 25
6161 DC  Geleen
Telefoon: +31 (0) 46 82 00 000

 

Professionele LED verlichting
Lichtplannen en ontwerp
Installatie en Montage

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op en rondom ons platform

Gelukt! U heeft zich aangemeld.